E-poštar

Napredno informisanje korisnika

E-poštar je aplikacija za jednostavno, brzo i efikasno informisanje potencijalnih i postojećih klijentima o vestima, događajima, novim proizvodima i uslugama. Aplikacija se može koristiti samostalno ili integrisano u jednu administraciju sa ostalim aplikacijama i alatim (ankete, projekti, ponude, HRM,...) 

E-poštar Vam omogućava da:

 • upravljate bazom kontakata,pojedinačno ili po grupama,
 • slanje posebnih poruka i sadržaja diretno sa web sajta,
 • periodično slanje poruka,
 • izbor različitih šablona (header i footer) za slanje,
 • upravljanje čitavim nizom kampanja istovremeno,
 • dizajnirano slanje sadržaja koji čine slike i tekst,
 • pratite odgovor primalaca kroz naprednu statistiku.

Ukoliko imate veliki broj prijava na newsletter (za slanje informacija sa web sajta), vrlo jednostavno možete izvršiti uvoz-izvoz podataka o korisnicima koji su se prijavili.

Zatraži ponudu!

Modul E-poštar za agencije za nekretnine

Dodavanje oglasa i nadogradnja za e-mail

Modul E-poštar je odličan alat za slanje e-mail poruka. E-poštar Vam omogućava da brzo i jednostavno informišete svoje klijente ili potencijalne kupce o svojoj ponudi i aktuelnostima...

E-poštar odgovara na sledeće zadatke:

 • sveobuhvatno upravljanje bazom podataka o klijentima i po grupama,
 • slanje odabranog oglasa konkretnom klijentu ili grupi klijenta,
 • slanje posebne ponude ili sadržaja sa web stranice, 
 • slanje poruka više puta, ali uz izmene i prilagođavanja,
 • izbor između različitih predloga za slanje,
 • upravljanje celokupnom e-mail kampanjom,
 • jednostavno kreiranje tekstualnog i vizuelnog sadržaja,
 • prikaz reakcija primaoca poruka uz pomoć statistike.

E-poštar omogućava i brz i jednostavan uvoz i izvos kontakata, takođe, prikuplja i podatke od prijava na e-novosti na web stranici.

Zatraži ponudu!

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Pored toga kolačiće koristimo i u analitičke svrhe jer želimo da poboljšamo i nadogradimo našu web stranicu. Kolačići nam takođe pomažu da pripremimo relevantne sadržaje i reklamne poruke za Vas. Možete pročitati više o kolačićima na web lokaciji „O kolačićima“. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića na sajtu molimo Vas da potvrdite ovo.

 

Više o upotrebi kolačića

Upotreba kolačića na web sajtu www.pyxis.rs

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su mali fajlovi koji se odnose na rad web sajtova, najčešće kako bi se korisničko iskustvo učinilo boljim.

Kolačić obično sadrži niz slova i brojeva koji se učitavaju na računaru korisnika kada posećuju određenu web lokaciju. Svaki put kada je ponovo posetite, web stranica će dobiti informacije o kolačiću koji je bio učitan i identifikovao korisnika.

Pored poboljšanja korisničkog iskustva, njihova svrha je višestruka. Kolačići se takođe mogu koristiti za analizu ponašanja ili identifikacije korisnika. Zbog toga se razlikuju različite vrste kolačića.
 

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici prate smernice:

1. Hitno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju korišćenje osnovnih komponenti za pravilno funkcionisanje web stranice. Bez ovih kolačića, sadržaj koji koristite na ovom web sajtu ne radi pravilno (npr. Najava, proces kupovine, bezbednost ...).

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako se korisnici ponašaju na web sajtu u cilju poboljšanjavanja komponenti web sajta (npr. koji delovi (stranice) web sajta su najčešće posećeni ...). Ovi kolačići ne prikupljaju informacije pomoću kojih bismo mogli identifikovati korisnika.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju dase web sajt "seti" nekih podešavanja i izbora (korisničko ime, jezika, regiona, ...) i obezbedi napredne, personalizovane funkcije. Ovi kolačići mogu Vam omogućiti da pratite svoje kampanje na web lokaciji.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takvi kolačići se obično koristi za reklamiranje i socijalne mreže (trećim licima) kako bismo Vam pokazali više ciljanih reklama, ograničavajući ponavljanje ili meri efikasnost reklamnih kampanja. Ovi kolačići mogu omogućiti praćenje Vaših online aktivnosti.

Upravljanje kolačićima

Sami odlučujete o upotrebi kolačića. Uvek možete ukloniti kolačiće kako biste uklonili svoju vidljivost na mreži. Takođe, konfigurišite većinu pregledača tako da ne prihvataju kolačiće

Za informacije o mogućnostima pojedinačnih pretraživača, predlažemo da pogledate podešavanja.

Upravnik kolačićima

Pyxis Web Design Studio Kragujevac