Programiranje

Programiranje

Imamo bogato i dugogodišnje iskustvo u razvoju različitih projekata koji uključuju:
 
  • web sajtove, portale i društvene mreže,
  • web prodavnice,
  • web aplikacije,
  • Facebook aplikacije,
  • sajtove za mobilne telefone i aplikcije,
  • nagradne igre,
  • izrada intraneta za internu upotrebu,
  • izrada različitih projekata po principu "ključ u ruke",

Pogledajte neke od prethodnih rešenja naših programera.

Tu su i specijalizovana rešenja npr za agencije koje se bave prometom nepokretnosti i auto salone:

Za sve dodatne informacije ili pitanja, kontaktirajte nas putem telefona, e-mail adrese ili putem linka ispod.

Zatraži ponudu!

Certificates in these fields

Interactively drive efficient infrastructures whereas worldwide opportunities. Globally restore high-quality best practices and functionalized mindshare. Interactively deliver distributed internal or "organic" sources before B2B results. Proactively leverage existing collaborative "outside the box" thinking after frictionless networks. Progressively leverage existing cross-unit testing procedures via client-based methodologies. Energistically integrate.

Web Development
92%
Web Design
96%
Brand & Marketing
89%
Support & Updates
99%

Web sajt

Naš web sajt je moderan, efikasan, jednostavan za korišćenje i uređivanje i optimizovan za sve pretraživače i uređaje. Tim dizajnera je tu da svaki web sajt učini jedinstvenim i kreativnim. Po tome se naši web sajtovi prepoznaju na prvi pogled.

e-Prodavnice

Šoping u Internet okruženju uz naše e-Prodavnice postao je vrlo jednostavan. Moglo bi se reći da smo postavili nove standarde na Balkanu u ovoj oblasti. Bez obzira na širinu asortimana proizvoda, kupovina je brza i jednostavna.

CRM Aplikacija

CRM je idealno rešenje da brinete o svojim klijentima, ujedno i da pratite prodaju i marketinške aktivnosti u Vašoj firmi. Sa ovom aplikacijom, Vaši klijenti neće biti zapostavljenim.

MyRE

MyRE je namenjen firmama koje se bave prometom nepokretnosti. Pomažemo Vam da efikasnije i efektivnije poslujete bez nepotrebne papirologije i troškova. Smestite svoju firmu u "oblak", a svoje poslovanje uskladite sa zakonima i standardima EU.

HRM

Aplikacija HRM Vam omogućava da efikasno upravljanjete ljudskim resursima. Korišćenjem ove aplikacije brzo i jednostavno možete utvrditi potrebu za novim kadrovima, izvršiti selekciju kadrovskih rešenja, vodite brigu o zaposlenima, utičete da atmosfera u Vašem poslovnom okruženju bude pozitivna.

E-Poštar

E-Poštar aplikacije je odličan alat za e-mail marketing. Omogućava brzo i efikasno slanje informacija potencijalnim i postojećim klijentima o vestima, akcijama, događajima, novim proizvodima i uslugama. Kroz statistiku možete da pratite reakcije klijenata na poslate meilove.