Pyxis Planer

Pyxis Planer

Želite li detalji pregled aktivnosti u Vašoj firmi? Čini Vam se da zadaci i projekti nisu uvek pod kontrolom? Neki ostaju nedovršeni, a neki se previše sporo realizuju?

Pyxis Projekti (Project management) je idealan alat za upravljanje poslovanjem, projektima i zadacima u okviru firme. Detaljno je razvijen i spreman da maksimizuje efikasnost i efektivnost u Vašoj firmi.

Ono što je zajedničko za sve naše aplikacije i alate jeste da svi rade u Internet okruženju, pa i Pyxis Projekti, te Vam je za upotrebu istog porebna samo internet konekcija i web pretraživač kom ćete pristupiti sa bilo kog uređaja - računara, lap topa, tableta, telefon.

Intergisan je u Bananadmin, kao i E-poštar i Pyxis Ponude, te se nalazi u pozadini samog web sajta.

Zatraži ponudu!

Detaljan prikaz funkcionalnosti

Pyxis Projekti uključuju funkcije planiranja, raspodele i izveštavanje o svim zadacima koji se dešavaju u firmi.

Proizvod je integrisan sa sistemom za obaveštavanje o događajima (npr. Novi zadatak, Završen zadatak, Novi projekat ...).

Upravljanje projektima i zadaci uključuju:

 • osnovne podatke,
 • uključene alate,
 • podaci o naručiocu projekta,
 • podaci o učesnicima i realizatorima projekta
 • raspodela zadataka,
 • predviđeno vreme i sati,
 • opis projekta i pripadajuće datoteke.

Zadaci:

 • prikaz projekata i zadataka koji su delegirani zaposlenima,
 • prikaz sopstvenih projekata i zadataka
 • spisak zadataka (TO-DO lista),
 • druge opcije pretrage i filtriranja.

Detekcija stanja:

 • tajming projekata i zadataka,
 • potrošeno vreme,
 • stanje projekta.

Saradnja:

 • obaveštavanje o stanju projekta
 • mogućnost komentarisanja i razmenu informacija o projektima / zadacima.

 

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Pored toga kolačiće koristimo i u analitičke svrhe jer želimo da poboljšamo i nadogradimo našu web stranicu. Kolačići nam takođe pomažu da pripremimo relevantne sadržaje i reklamne poruke za Vas. Možete pročitati više o kolačićima na web lokaciji „O kolačićima“. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića na sajtu molimo Vas da potvrdite ovo.

 

Više o upotrebi kolačića

Upotreba kolačića na web sajtu www.pyxis.rs

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su mali fajlovi koji se odnose na rad web sajtova, najčešće kako bi se korisničko iskustvo učinilo boljim.

Kolačić obično sadrži niz slova i brojeva koji se učitavaju na računaru korisnika kada posećuju određenu web lokaciju. Svaki put kada je ponovo posetite, web stranica će dobiti informacije o kolačiću koji je bio učitan i identifikovao korisnika.

Pored poboljšanja korisničkog iskustva, njihova svrha je višestruka. Kolačići se takođe mogu koristiti za analizu ponašanja ili identifikacije korisnika. Zbog toga se razlikuju različite vrste kolačića.
 

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici prate smernice:

1. Hitno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju korišćenje osnovnih komponenti za pravilno funkcionisanje web stranice. Bez ovih kolačića, sadržaj koji koristite na ovom web sajtu ne radi pravilno (npr. Najava, proces kupovine, bezbednost ...).

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako se korisnici ponašaju na web sajtu u cilju poboljšanjavanja komponenti web sajta (npr. koji delovi (stranice) web sajta su najčešće posećeni ...). Ovi kolačići ne prikupljaju informacije pomoću kojih bismo mogli identifikovati korisnika.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju dase web sajt "seti" nekih podešavanja i izbora (korisničko ime, jezika, regiona, ...) i obezbedi napredne, personalizovane funkcije. Ovi kolačići mogu Vam omogućiti da pratite svoje kampanje na web lokaciji.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takvi kolačići se obično koristi za reklamiranje i socijalne mreže (trećim licima) kako bismo Vam pokazali više ciljanih reklama, ograničavajući ponavljanje ili meri efikasnost reklamnih kampanja. Ovi kolačići mogu omogućiti praćenje Vaših online aktivnosti.

Upravljanje kolačićima

Sami odlučujete o upotrebi kolačića. Uvek možete ukloniti kolačiće kako biste uklonili svoju vidljivost na mreži. Takođe, konfigurišite većinu pregledača tako da ne prihvataju kolačiće

Za informacije o mogućnostima pojedinačnih pretraživača, predlažemo da pogledate podešavanja.

Upravnik kolačićima

Pyxis Web Design Studio Kragujevac