MyRE

Agencija za nekretnine u oblaku

Web rešenje MyRE je namenjeno svim firmama koje se bave trgovinom i prometom nepokretnosti. Omogućava Vam da svoju firmu vodite uz pomoć sistema, bez nepotrebne papirologije, potpuno jednostavno i sa bilo kod mesta, računara, tableta ili telefona. Sve što Vam je potrebno je pristup internetu.

MyRE je razvijen po standardima i zakonima Evropske unije, te najveću primenu ima upravo u Sloveniji i Hrvatskoj. Saradnja od preko 20 godina sa firmama koje se bave nepokretnostima, upravo nam je omogućila da prepoznamo Vaše potrebe i nađemo najjednostavnije rešenje.

Ovo web rešenje se sastoji od nekoliko modula o kojima će više reči biti u daljem tekstu.

Da bi ste koristili MyRE sistem, nisu Vam potrebni dodatni hardveri i softveri kao ni njihovo održavanje. MyRE je sistem koji je prilagođen potrebama firmi koje se bave poslovnima sa nekretninama. Modularnog tipa je i fleksibilano se prilagođava svakoj firmi posebno. Na ovaj način ćete ostvariti velike troškovne uštede. Svi Vaši podaci sačuvani su na centralnom serveru koji ima najviši stepen zaštite. Dizajn je delo vrhunskog tima profesionalaca koji imaju preko 20 godina iskustva u radu sa agencijama za nekretnine i osmišljavanju web rešenja za njih.

Prednosti korišćenja specijalizovanog sistema za nekretnine

* mobilnost: rad sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme,

* fleksibilnost troškova: sa širenjem poslovanja, smanjuju se operativni troškovi

* nezavisnost: nije bitno koji operativni sistem koristite (Windows, MacOSX) potreban Vam je samo pristup internetu

* sigurnost: Vaši podaci su arhivirani bez dodatnih troškova

* personalizacija: sistem se jednostavno prilagođava potrebama svake agencije pojedinačno

Jedinstvena baza kontakata

Svi kontakti (zaposleni, klijenti, partneri, potencijalni kupci,...) se nalaze u jedinstvenoj bazi podataka koju možete sistematizovati deljenjem u određene grupe. Broj grupa je neograničen, a jedan kontakt se može naći u više različitih grupa.
Kontakti se jednostavno mogu pretražiti uz pomoć različitih filtera (status, lokacija, grupa,...)

Unošenje kontakt podataka je krajnje jednostavno i brzo, a veći broj kontakata možete bez ikakvih problema da uvezete ili izvezete iz baze podataka, odnosno imenika.

Takođe, imenik sam prikuplja podatke koji su se našli na web stranici ili koji su pristigli preko kontakt forme ili e-maila.
Na svaki kontakt mogu biti postavljena određena prava, što dodatno čini bazu zaštićenu. Takođe, svaka aktivnost unutar sistema se snima, tako da je mogućnost da izgubite neki podatak nemoguća.

Povezivanje oglasa između agenata i kupaca

Povezivanje oglasa izneđu agenata i kupaca je jako jednostavnu. Nakon što unesete podatke o određenoj nekretnini u sistem uz pomoć dugmeta Dodaj, automatski ste i oglas kreirali.

Ono što je važno jeste da podatke o samoj nekretnini koje želite da budu vidljivi na vašem sajtu ili portalu i koji čine sam oglas, možete sami da odabrete, a naši programeri će vam u tome pomoći.

Takođe, uz pomoć sistema sve oglase možete deliti i sa svojim kolegama iz branše, brzo i jednostavno!

Oglašavanje

Nakon unošenja podataka o nekretnini, automatski se odvajaju podaci koji čine oglas, tako da na ovaj način izbegavate dupliranje posla. Oglas će se odmah pojaviti na vašem sajtu ukoliko u delu Oglašavanje označite opciju Aktivno (opcije u ovom delu su U pripremi; Aktivno; Neaktivno; Arhiva). 

Takođe, u delu Oglašavanje nalazi se i opcija za plasiranje oglasa na portale za nekretnine. Uz samo jedan klik vaš oglas će se iste sekunde naći na portalima, npr bazanekretnina.com.

Brzo slanje ponude

Modul E-poštar je odličan alat za slanje e-mail poruka. E-poštar Vam omogućava da brzo i jednostavno informišete svoje klijente ili potencijalne kupce o svojoj ponudi i aktuelnostima...

E-poštar odgovara na sledeće zadatke:

  • sveobuhvatno upravljanje bazom podataka o klijentima i po grupama,
  • slanje odabranog oglasa konkretnom klijentu ili grupi klijenta,
  • slanje posebne ponude ili sadržaja sa web stranice, 
  • slanje poruka više puta, ali uz izmene i prilagođavanja,
  • izbor između različitih predloga za slanje,
  • upravljanje celokupnom e-mail kampanjom,
  • jednostavno kreiranje tekstualnog i vizuelnog sadržaja,
  • prikaz reakcija primaoca poruka uz pomoć statistike.

E-poštar omogućava i brz i jednostavan uvoz i izvos kontakata, takođe, prikuplja i podatke od prijava na e-novosti na web stranici.

Detaljnije o MyRE

Sve informacije o sistemu MyRE nalaze se na web sajtu sistema koji se nalazi na sledećem linku 

www.myre.bazanekretnina.com

 

Zatraži ponudu!

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Pored toga kolačiće koristimo i u analitičke svrhe jer želimo da poboljšamo i nadogradimo našu web stranicu. Kolačići nam takođe pomažu da pripremimo relevantne sadržaje i reklamne poruke za Vas. Možete pročitati više o kolačićima na web lokaciji „O kolačićima“. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića na sajtu molimo Vas da potvrdite ovo.

 

Više o upotrebi kolačića

Upotreba kolačića na web sajtu www.pyxis.rs

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su mali fajlovi koji se odnose na rad web sajtova, najčešće kako bi se korisničko iskustvo učinilo boljim.

Kolačić obično sadrži niz slova i brojeva koji se učitavaju na računaru korisnika kada posećuju određenu web lokaciju. Svaki put kada je ponovo posetite, web stranica će dobiti informacije o kolačiću koji je bio učitan i identifikovao korisnika.

Pored poboljšanja korisničkog iskustva, njihova svrha je višestruka. Kolačići se takođe mogu koristiti za analizu ponašanja ili identifikacije korisnika. Zbog toga se razlikuju različite vrste kolačića.
 

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici prate smernice:

1. Hitno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju korišćenje osnovnih komponenti za pravilno funkcionisanje web stranice. Bez ovih kolačića, sadržaj koji koristite na ovom web sajtu ne radi pravilno (npr. Najava, proces kupovine, bezbednost ...).

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako se korisnici ponašaju na web sajtu u cilju poboljšanjavanja komponenti web sajta (npr. koji delovi (stranice) web sajta su najčešće posećeni ...). Ovi kolačići ne prikupljaju informacije pomoću kojih bismo mogli identifikovati korisnika.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju dase web sajt "seti" nekih podešavanja i izbora (korisničko ime, jezika, regiona, ...) i obezbedi napredne, personalizovane funkcije. Ovi kolačići mogu Vam omogućiti da pratite svoje kampanje na web lokaciji.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takvi kolačići se obično koristi za reklamiranje i socijalne mreže (trećim licima) kako bismo Vam pokazali više ciljanih reklama, ograničavajući ponavljanje ili meri efikasnost reklamnih kampanja. Ovi kolačići mogu omogućiti praćenje Vaših online aktivnosti.

Upravljanje kolačićima

Sami odlučujete o upotrebi kolačića. Uvek možete ukloniti kolačiće kako biste uklonili svoju vidljivost na mreži. Takođe, konfigurišite većinu pregledača tako da ne prihvataju kolačiće

Za informacije o mogućnostima pojedinačnih pretraživača, predlažemo da pogledate podešavanja.

Upravnik kolačićima

Pyxis Web Design Studio Kragujevac