Usluge

Pyxis

Pyxis se od 2012. godine bavi web razvojem na svojoj platformi Bananadmin. Naše usluge dele se u tri kategorije:

Web marketing

Web nudi niz mogućnosti i kanala za proširenje i promociju branda krajnjim korisnicima. Pyxis je kreirao sveobuhvatna rešenja za Internet marketing i oglašavanje kao deo generalne strategije razvoja.

Osnova za kvalitetan Web marketing je web sajt ili bar neki jednostavan (landing) web sajt sa kojim bi bila povezana svaka naredna aktivnost. Ono što je najvažnije jeste da informacije o Vašem proizvodu/usluzi bude dostupna i jednostavna za pronalaženje. Sam Google je u ovoj oblasti uveo puno novina kako bi unapredio predragu. Jedna od takvih novina je i Responsive design (optimizacija sadržaja za sve uređaje i pretraživače).

Sadržaj koji se plasira mora da bude interesantan i sažet, da drži pažnju korisnika. U eri u kojoj je vreme deficitaran resurs ovo je jako važno, naprosto nemamo vremena da čitamo duge tekstove, nezanimljivog sadržaja. Važno nam je da brzo i jednostavno dođemo do informacije za kojom tragamo.

Prednost Web marketinga ogleda se i u težnji da zaštitimo životnu sredinu. Dajemo prednost E-mail marketingu u odnosu na standardno štampanje promotivnih materijala. Štiti životnu sredinu i štedi novac! Omogućava nam da brzo, profesionalno i jednostavno inforišemo svoje klijenti/kupce o novinama ali i da steknemo nove. Za potrebe Web marketinga razvili smo izuzetan alat za ovu namenu pod nazivom E-poštar.

Društveno umrežavanje pruža mogućnosti širenja uticaja i ugleda. Mreže zasnovane na prijateljskim, poslovnim, interesnim ili drugim odnosima omogućavaju širenje informacija poput virusa. Popoćićemo Vam da svoj profil integrišete sa Facebook stranicom i aplikacijom, kao i na drugim društvenim mrežama.

Online oglašavanje nudi puno mogućnosti od iznajmljivanja prostora za oglašavanje na vrhunskim medijima do oglašavanja na društvenim mrežama ili pretraživačima (Google).

Search engine marketing (SEO / SEM) Vam omogućava da doprete do korisnika putem pretraživača (Google, Yahoo) i predstavlite im svoj proizvod/uslugu kombinacijom optimiziranog sadržaja i strategija pretraživanja po kliku.

Digitalna era zamenila je tradicionalne, skupe načine oglašavanja puno jeftinijim i pristupačnijim. Stoga, preporučujemo Vam da se upusite u avanturu Web marketinga sa nama i uveravamo Vas da će Vam se višestruko isplatiti.

Zatraži ponudu!